Reacties

“Jouw consulten zijn geweldig. Je feilloze intuïtie en wijsheid maken je de beste coach die ik ooit heb ontmoet. Het is superfijn (en efficiënt) als iemand je zo goed en snel doorziet/begrijpt.
Ik loop al dertien jaar met een probleem (allerlei hulp voor gezocht) dat nu in twee sessies opgelost lijkt te zijn, omdat je direct bij de kern kwam. En omdat we met de bron van het probleem bezig zijn geweest, is het leven ook meteen op andere vlakken een stuk lichter geworden. Ik ben echt van wanhoop naar vertrouwen gegaan, wat voelt als een wonder.
Twee jaar geleden heb je me ook in twee sessies kunnen helpen met mijn relatieprobleem, waarna hij en ik weer volledig gelukkig samen konden zijn, en sterker dan ooit. Dank je voor je indrukwekkende, liefdevolle en humoristische consulten en ik kom ongetwijfeld weer een keer bij je terecht!”

? Femke

Femke

“Ik zit nu veel beter in mijn vel! Bedankt voor de sessies, ik heb er veel van geleerd!”

Miranda

“Nogmaals bedankt voor de fantastische reading! Waanzinnig hoe perfect deze weer klopt en bij de kern komt.”

Nienke

“Je hielp me om evenwicht te vinden tussen hoofd en hart. De zon schijnt weer in mijn leven. Wat is het mooi vanuit het hart te leven, dichter bij je intuïtie. Ik hoop nog veel van je te mogen leren. Vanuit mijn hart wil ik je bedanken voor wie je bent.”

Tom

“Reuze bedankt voor je leerzame sessies! Ik sta weer met energie en beide benen op de grond. Ik vond het heel prettig en vertrouwd om jou als coach te hebben.”

Carolien

“Echt heel erg bedankt voor de vooruitgang die je mij hebt laten boeken. Ik kom heel dicht bij mezelf en straal dat ook uit op mijn omgeving; na jouw consulten gaat mijn familie veel beter met elkaar om. Echt uit de grond van mijn hart (en waarschijnlijk ook uit die van mijn omgeving 😉 ) Onwijs bedankt.”

Thijs

“Bedankt lieve Rozemarijn voor het fijne gesprek. Het heeft mij veel gebracht. Ik merkte daarna, dat de energie weer stroomt in mij en dat ik daardoor niet meer zo vermoeid ben. Stap voor stap ben ik aan de slag met dat wat nodig is.”

Fiona

“Lieve Rozemarijn, heel erg bedankt voor gister. Ik heb heerlijk geslapen, niet rot gedroomd en ik voel mij een ander persoon. Ik heb er VERTROUWEN in!! En dat komt door jou!! Heel erg bedankt!!”

Margriet

“Ik wil je nogmaals bedanken voor de ‘wijze’ lessen die ik de afgelopen periode geleerd heb. Ik ben blij met je hulp en ik hoop dat ik nog vaker een beroep op je mag / kan doen.”

Cath

“Nog bedankt voor je prachtige reading. Het heeft mij heel veel geholpen en ik voel me nu al een stuk sterker.”

Hans

“Je helpt mij door een erg moeilijke tijd heen. Ik was ver weg, maar jij geeft mij het vertrouwen in mijzelf terug. Dank je wel!”

Mariët

“Ik wil je even laten weten dat ik ons gesprek als zeer interessant en positief heb ervaren. Na afloop voelde ik me sterker en had ik het gevoel meer aan te kunnen. Heel erg bedankt en tot onze volgende afspraak.”

Marloes

“Rozemarijn, ik wil je bedanken voor de aandacht die jij mij aan mijzelf laat besteden. Het op zoek gaan naar wat ik nodig heb en waar ik mij goed bij voel. Je hebt mij energetische en praktische handvatten gegeven om bij mijzelf te blijven, om te gaan bouwen aan mijn zelfvertrouwen en om te durven zeggen “ik wil”. De tijd nemen voor mijzelf en het leren luisteren naar mijn eigen stem hebben mij een basis gegeven om mijzelf te vertrouwen.”

Vera

“Heel erg bedankt dat je altijd bereid bent om mee te denken of te helpen. Ik vind je een super coach!”

Joke

“Rozemarijn, je hebt mij op een heldere, verfrissende manier inzicht gegeven in hoe je thuis kunt komen in jezelf.  Het heeft mij geholpen om rust te vinden in mijn hoofd en lichaam!”

Patricia

“Ik ervaar een coachingssessie bij jou altijd als heel verhelderend, rustgevend, maar het geeft me ook veel energie. In een sessie kom ik heel dicht bij mijzelf en voel jij, Rozemarijn, goed aan waar de knelpunten liggen. Jouw manier van werken geeft mij in 1 sessie gelijk inzicht en handvatten om aan de slag te gaan. De afsluiting door middel van healing ervaar ik altijd als een cadeautje, het voelt als een stukje herboren worden!! “

Barbara

“Ik wilde je nog even bedanken voor onze sessie van afgelopen keer. Het was erg fijn om me zo goed gezien te voelen en dat je zo prettig de warboel met me structureerde en temporiseerde. Heel verhelderend dat je zei dat ik alles tegelijk wil. De boel uit elkaar trekken maakt de verwarring al veel minder. En de geleide meditatie en healing waren echt fijn. Het heeft me allemaal echt geholpen en geïnspireerd! Natuurlijk weet je al dat je heel goed bent, maar dat wilde ik je toch ook nog maar ‘s zeggen.”

Sabine

“Een consult van coaching, counseling, geleide meditatie en healing is voor mij echt een hele fijne combinatie gebleken. In mijn drukke bestaan liep ik steeds meer tegen dingen aan. Ik was met van alles bezig en niet meer met mijzelf, ik keek alleen maar vooruit en zat niet meer in het nu. Rozemarijn, je hebt mij heel veel handvatten gegeven en mij goed leren relativeren. Heel bijzonder vond ik de geleide meditatie, het bracht mij zo dicht bij mezelf, het gaf mij een heleboel antwoorden. Als “toetje” de healing, waarin ik mij volledig kon ontspannen (zwak punt van mij) en een heel rustige ademhaling kreeg. Ik voelde me hierna heel sterk en rustig en ging met een goed gevoel weg. Rozemarijn, heel erg bedankt!!”

Astrid

Vind je het leuk om ook jouw reactie hier terug te zien, stuur een mail naar:  rozemarijndeklerk@gmail.com