Coaching

Coaching kan een steun zijn als je voor je gevoel bent vastgelopen in werk of privé; je ervaart aanhoudende stress, je piekert of hebt het gevoel niet gelukkig te zijn. Coaching helpt je bij bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. Niet door je te vertellen wat je moet doen, maar door te inspireren en te ondersteunen en door het zelfreflecterende en zelfsturende vermogen te stimuleren. Alles met als doel dat jij jouw doelen bereikt en dat jij je er goed bij voelt.

Voor wie

Als je het gevoel hebt dat je:

  • bent vastgelopen in werk of privé;
  • meer uit het leven wilt halen, ondanks je omstandigheden en eventuele beperkingen;
  • meer plezier en zelfvertrouwen wilt hebben;
  • je relatie wil verbeteren;
  • je verlies een plek wil geven;
  • de dingen anders wilt doen;
  • tegen je grenzen aanloopt.

Kortom, je wilt je thuis en op het werk goed voelen. Je wilt je rollen als (ex-)partner, vader/moeder, zus/broer, kind, collega, werknemer of leidinggevende naar tevredenheid vervullen.

Mijn werkwijze

Het uitgangspunt van de manier waarop ik coach is, dat ik mijn werkwijze aanpas aan de persoon. Ik gebruik diverse gesprekstechnieken en methodes als Voice Dialoque, Transactionele Analyse, Schematherapie, geleide meditaties en visualisaties, Mindfulness en NLP. Tevens zet ik mijn intuïtie in waarmee ik mij onderscheid van andere coaches en waardoor we sneller tot de kern komen. Als jouw vraag- en/of probleemstelling helder is, bepalen we samen hoe jij, op basis van jouw vaardigheden, jouw kracht, jouw situatie en jouw wensen, stap voor stap gaat toewerken naar jouw doel. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de aard van de problematiek en varieert van 5 tot 15. Alles wat wij bespreken blijft tussen ons; ik werk volgens de Ethische Code/Beroepscode voor Counsellors en Coaches van ACC.

Tijd

1 à 1¼ uur

Kosten

€ 75,00

Specialisaties

Ik ben gespecialiseerd in problematiek/vraagstelling gerelateerd aan het onderwijs, stress en werkdruk, kinderen, burn-out, relatieproblemen, rouwverwerking en omgaan met verlies, re-integratie, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, omgaan met (lichamelijke) beperking en pijn, heldervoelend- en helderziendheid (ook voor kinderen) en carrièrevraagstukken.

Coaching, coach, Rozemarijn, zelfvertrouwen, balans