Reading

Het doel van een reading is om inzicht te krijgen in jezelf, je persoonlijke ontwikkeling en je mogelijkheden. Inzicht in waar je op dit moment staat in je leven. Het kan helder maken waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Wat je belemmert om het anders te doen en wat je nodig hebt om dit patroon te doorbreken. Je krijgt informatie over je kwaliteiten en hoe je deze zou kunnen inzetten, als je dat niet al doet. Ook is er ruimte om in te gaan op eventuele vragen die je hebt (werk, relaties, kinderen).

Dit alles gebeurt vanuit respect voor wie jij bent, zonder oordeel.

Voor wie

Als je voor je gevoel op een kruispunt in je leven staat, je vastgelopen bent en verder wilt en/of je iets wilt veranderen, dan kan een reading helpen om inzicht te krijgen in oude patronen. Het kan handvatten geven hoe deze los te laten en helpen om nieuwe keuzes te maken.

Mocht het niet mogelijk voor je zijn om naar mij toe te komen of woon je te ver weg, dan kan de reading ook online plaats vinden.

Mijn werkwijze

Jij hoeft zelf niets te vertellen. Ik zit tegenover je en ik vertel je wat ik zie en voel. Alles gebeurt in een ontspannen sfeer. Er is ruimte om tussendoor vragen te stellen en ik vraag regelmatig of je je herkent in hetgeen ik zeg.

De reading kun je opnemen op je telefoon, zodat je deze later nogmaals kunt beluisteren. Vaak hoor je mij dan dingen zeggen die je tijdens de reading niet bewust hebt gehoord; je krijgt namelijk veel informatie. Bewust en onbewust kan een reading je dat duwtje in de rug geven dat je net nodig had om een volgende stap te zetten. 

Tijd 

1 à 1¼ uur

Kosten 

€ 75,00

Reading Rozemarijn inzicht verandering