Mijn achtergrond

Rozemarijn de Klerk, coach
Rozemarijn de Klerk

Mijn naam is Rozemarijn de Klerk (1967). Organiseren zit mij in het bloed en daarom heb ik na het VWO een HBO Management diploma behaald, waarmee ik aan de slag kon bij een franchiseorganisatie. Hier heb ik een eigen vestiging opgestart en toen deze goed liep, heb ik een andere vestiging gereorganiseerd en ben ik regiomanager geworden van 4 vestigingen. 

Ondertussen moeder geworden van twee kinderen. De wens ontstond om met kinderen te gaan werken, dus ik naar de Pabo en voor de klas. Direct gestart met de Schoolleidersopleiding, want het leidinggeven aan een organisatie bleef trekken. Een jaar na het behalen van dat diploma ben ik aangesteld als directeur van een basisschool. 

Tijdens deze jaren ben ik mij steeds meer gaan interesseren in mensen en hun beweegredenen. Deze interesse werd aangewakkerd door de talloze gesprekken die ik voerde met werknemers, ouders en kinderen.

Om mensen beter te kunnen begeleiden heb ik bij de Academie voor Counselling en Coaching (ACC) mijn diploma Academisch Counsellor en Coach behaald en ben ik, als zelfstandige, directeuren, leerkrachten en privé personen gaan coachen en counsellen. Tevens ben ik anderhalf jaar interim directeur geweest en leidde ik intervisiegroepen voor startende directeuren.

Ik werd mij ervan bewust dat het gedrag en welbevinden nauw samenhangt met hoe iemand met zijn of haar energie omgaat (“energiesysteem”). Om mij hier verder in te verdiepen heb ik bij Soare de opleiding Innerlijk Energie Management gevolgd. Aangezien ik bij mijzelf bemerkte dat ik steeds beter anderen kon aanvoelen en hier ook wat mee wilde gaan doen, heb ik eveneens bij Soare de opleiding tot Healer gevolgd om vastgelopen energiesystemen te kunnen helen en de opleiding tot Reader (www.soare.nl). 

Tevens ben ik sinds 2010 Reconnective Healing Practitioner™ en mag ik The Reconnection® geven.

Aangezien ik er veel plezier aan beleef om mij te blijven ontwikkelen heb ik bij de Academie voor Mediumschap de 3-jarige opleiding voor medium gevolgd (www.josegosschalk.nl). Deze Academie is gerelateerd aan het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland (www.arthurfindlaycollege.org).

Inmiddels volg ik sinds 2013 workshops en cursussen Natuurlijk Mediumschap en Zelfbewustwording bij John Johnson, eveneens verbonden aan het Arthur Findlay College (www.tutorjohnjohnson.com) en bij Marcelle Weevers (www.hetboomhuisdelft.nl)

Sinds 2007 heb ik mijn praktijk voor coaching en counseling. Ik doe het nog steeds met heel veel plezier; dat cliënten iedere keer met meer zelfvertrouwen en grip op hun leven vertrekken, maakt mij blij en dankbaar dat ik dit werk mag doen.